Steatitni kamini

Naša paleta kaminov je na voljo v več kot 1.000 različnih kombinacijah, vendar smo jih združili v nekaj različnih zbirk, da bi vam olajšali izbirni postopek, ne glede na to, ali iščete tradicionalni kamin ali pa ogrevanje za pasivno stavbo. Preizkusite kategorije za iskanje in si podrobneje oglejte kamine, ki jih ponujamo. Naše načelo je: »Vse, kar morate narediti, je prižgati ogenj,« ne glede na to, ali želite, da razstavimo vaš stari kamin in namestimo nov Tulikivi ali pa Tulikivi vstavimo kot vaš prvi kamin. Vam preostane le to, da zapolnite ognjišče, zakurite, se usedete in uživate ob toploti vašega novega kamina Tulikivi.

Naši kamini niso le elegantni, temveč tudi učinkoviti in varni za uporabo. Potrebujete le majhno količino lesa, ki bo lepo zgorel in bo za njim ostala le majhna količina pepela. Ne bo vas presenetilo, če boste izvedeli, da naši kamini z lahkoto prestanejo tudi najzahtevnejše emisijske teste in standarde.

Kamini Tulikivi so odlični pri ohranjanju toplote, ki se nato počasi in enakomerno sprošča ter ponuja toplo in prijetno vzdušje.

Površina kamina in dimne cevi bosta ob tem ostala na dovolj nizki temperaturi, da se ju lahko varno dotaknete.

Vsi kamini Tulikivi so narejeni iz najkakovostnejših materialov, s posebno pozornostjo, usmerjeno v podrobnosti in zagotovilo, da bodo združevali eleganco in praktičnost. Tudi vrata so narejena v delavnici Tulikivi ter ponujajo odlične možnosti zapiranja in preprosto uporabo, medtem ko so kamini enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Z uporabo nove prevleke Tulikivi »Color« lahko svojemu kaminu daste povsem nov videz in v prihodnosti še naprej uživate v lepoti žarečega ognja.